Perisian kawalan data telefon mudah alih dengan pc melalui liang sesiri - 226093 Mohd. Azmi Hussin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005