Implementation of high performance memory architecture [electronic resource] - 192173 Sivabalan Balasundram; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007