Smart home control system [electronic resource] - 238178 Hoe, Tin Tin; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elekronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007