Influence in distribution network topology on voltage sag propagation [electronic resource] - 239958 Aziati Adny; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007