Solving magnetic resonance imaging using altera FPGA [electronic resource] - 238484 Aznurhidayah Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007