Kajian guna tanah dan kesannya terhadap kualiti air di Wetland Putrajaya [electronic resource] - 202981 Jarina Md. Saman; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007