Kajian terhadap pelanggaran parameter di dalam kualiti air minum [electronic resource] - 203036 Izat Yahaya; Mohd. Ismid Mohd. Said, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007