Kemudahan-kemudahan dan ciri-ciri pejalan kaki di kawasan bandar [electronic resource] - 203048 Mohd. Misram Khairul Awang; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007