Analysis of queue length at toll booth [electronic resource] - 203298 Mohd. Hizir Halis; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalan dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 20072007