DC motor position control visualization using virtual reality [electronic resource] - 203406 Suriani Mohamed; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007