Sistem perisian khairat kematian untuk masjid-masjid di Malaysia - 225930 Noraliza Zulkapli; Yusri Md. Yunos; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005