Features extraction for PQRST detection in ECG signal [electronic resource] - 205485 Haszahar Hasan; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007