Kajian kecekapan tenaga di blok P02 Fakulti Kejuruteraan Elektrik [electronic resource] - 210661 Abdul Hafiz Abdul Ghani; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007