Analysis of heart rate variability from the electrocardiogram (ECG) signal [electronic resource] - 212868 Ting, Jackson Chung Mee; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007