Effect of corona discharge againts insulator surface using DC source [electronic resource] - 231795 Ahmad Sumirat Moklan; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007