Partial discharge source identification using Matlab - 226469 Mariam Mortaza (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005