Mengkaji kecekapan modul fotovolta (PV) berdasarkan suhu dan radiasi solar serta aplikasi kepada rumah kediaman [electronic resource] - 216799 Syamsul Anuar Mahmood; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007