Beam thickness control in a two - axis rolling mill [electronic resource] - 216875 Tan, Sue Hui; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007