Implementation of a fuzzy PI controller for an MSMI using FPGA [electronic resource] - 219878 Chan, Lih Heng; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007