Development of numerical distance realy algorithm using EMTP [electronic resource] - 221762 Masood Jalalian; Abdullah Asuhaimi Mohd. Zin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007