Achieving optimal dispatch of generation using Visual Basic - 226612 Mohd. Adam Mohd. Zainal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005