Room temperature monitoring system [electronic resource] - 250972 Choo, Ghee Siong; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Instrumentasi dan Kawalan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007