Maintenance programme for active medical devices in Johor [electronic resource] - 225054 Tan, Chuan Siong; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007