Analisis kos pembangunan sistem penghawa dingin menggunakan tenaga solar fotovolta [electronic resource] - 232965 Sharir Daut; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007