Color sensing robot for chilli sorting [electronic resource] - 235434 Siti Hasnah Abas; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007