Perancangan pembangunan perumahan warga tua aktif di Malaysia [electronic resource] : kajian ke : Bandar Petaling Jaya - 454418 Intan Afida Mohamad Amin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Perancangan - Perumahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007