Smart e - passport system by using RFID technology at land border crossing [electronic resource] - 245302 Yam, Jyet Ying; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007