Malay basic vocabulary teaching tools utilizing the speech technology [electronic resource] - 265436 Wong, Boon Ann; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007