Design and implementation of led dot matrix and driver modules for variable message sign (VMS) system [electronic resource] - 259449 Khairiah Che Hassan; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007