Samudra al-Fatihah [compact disc] : mutiara tafsir dan hikmah surat teragung dalam al-Quran diambil dari kitab tafsir para ulama salaf - 174055 Abu Umar Basyir; Eko Pramono (Solo : Insan Cemerlang, 2004)
35