Kajian makmal pelepasan secara serenjang effluen terma pada dasar aliran ambien dalam kawasan medan dekat [electronic resource] - 289988 Nuryazmeen Farhan Haron; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007