Kajian penilaian kualiti air Sungai Sepetang [electronic resource] - 302696 Syakirah Hashim; Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan Awam) -Universiti Teknologi Malaysia, 2007