Keberkesanan pengajaran dan pembelajaran tulisan jawi dalam pendidikan islam di Sekolah Menengah Iskandar Shah Jasin, Melaka - 233586 Rusni Tamin (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999