Sistem pemilihan pelajar ke kelas tambahan Sekolah Kebangsaan Serkam (SPPKTS) [electronic resource] - 314551 Juhaidah Masli (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007