Sistem perancangan penggunaan lori di FELDA Transport Services Sdn. Bhd. Pasir Gudang secara atas talian [electronic resource] - 315060 Akmal Aris (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007