Sistem temujanji salun kecantikan HM Beauty House dengan menggunakan teknik pengaturcaraan linear [electronic resource] - Noor Sa'adiah Jamaludin (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007