Penilaian keutuhan salur paip minyak menggunakan kaedah ASME B31G persamaan diubahsuai [electronic resource] - 466206 Saravanan M. Subramaniam; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007