Integrated flood mitigation and control system (IFMACS) for Kuala Lumpur [electronic resource] - 323270 Zamri Asnadi; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007