Penilaian keutuhan salur paip minyak menggunakan kaedah DNV RP - F101 (bahagian B) [electronic resource] - 326617 Rozelawati Ishak; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007