Respirometric analysis in palm oil mill effluent (POME) [electronic resource] - 330123 Siti Haryani Chek Rani; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007