Kajian penggunaan enapcemar kumbahan terhadap tanaman sayuran [electronic resource] - 331014 Sumawati Amad Bugis; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007