Kajian keberkesanan program kitar semula, guna semula dan pengurangan sisa (3R) dan aliran bahan kitar semula di Johor Bahru [electronic resource] - 331264 Ruzana Anas; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007