Failure of roof structure due to wind load [electronic resource] - Lee, Sid Hwa, 1983-; Ramli Abdullah; Fakulti Kejuruteraan Awam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008