Sistem bantuan keputusan pemilihan pusat peranginan dan rekreasi negeri Sarawak [electronic resource] - 336290 Uvang, Melay (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007