Nearshore wave analysis of Batu Pahat river estuary [electronic resource] - Norazlina Bateni, 1981-; Noor Baharim Hashim, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Hidrologi dan Sumber Air)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008