Sistem maklumat pengurusan untuk Syarikat Pengiklanan E'art (D'iklan) / [compact disc] - 349827 Syahrul Nizam Said (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer) -Universiti Teknologi Malaysia, 2007