Sistem kawalan inventori berasaskan web bagi Jabatan Pelajaran Negeri Perak [electronic resource] - 352862 Rafeah Begum Mohamed Perdows Khan (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007