Sediment deposition efficiency in detention pond - laboratory study [electronic resource] - Norleen Fariza Abdol Mulok, 1985-; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008