Rekabentuk susun atur tapak bagi pembinaan bangunan tinggi [electronic resource] - 380835 Noorulazwa Ayuni Mat Noor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008