Strategi pengurusan ruang niaga bagi pusat membeli-belah [electronic resource] : kes kajian : Kota Kinabalu - 392733 Norifah Roger (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008